Pokud projekt už nepotřebujete, můžete ho z WEMASY smazat. Smazání projektu je trvalé a nelze ho vrátit.
Než projekt smažete
Než projekt smažete, chvíli se zastavte nad těmito body:
- Přijdete o veškerý obsah. Všechny stránky, nastavení a soubory projektu se trvale odstraní.
- Doména se odpojí. Pokud jste připojili vlastní doménu nebo subdoménu WEMASY, přestane na váš web směřovat.
- Spolupracovníci přijdou o přístup. Nikdo, koho jste do projektu pozvali, se k němu už nedostane.
Poznámka: Smazaný projekt nelze nijak obnovit. Než budete pokračovat, uložte si nebo zálohujte obsah, který si chcete ponechat.
Jak smazat projekt

- Klikněte na ikonu nastavení vedle přepínače projektů v horní navigační liště.
- Ověřte, že jste na kartě Obecné.
- Sjeďte na konec stránky nastavení k možnosti smazání.
- Klikněte na možnost smazání.
- Potvrďte, že chcete projekt trvale smazat.
Po potvrzení se projekt i veškerý jeho obsah trvale odstraní.
Co se stane po smazání
Po smazání vás systém přesměruje na jiný projekt nebo na obrazovku výběru projektu. Smazaný projekt se už v přepínači projektů nezobrazí.
Pokud jste měli k projektu připojenou doménu, upravte nastavení DNS u registrátora, aby doména nesměřovala na neexistující web.
Tip: Pokud si smazáním nejste jistí, odstraňte nejdřív citlivý obsah a nechte projekt neaktivní, dokud se nerozhodnete.